Добре дошли > Какви са актуалните новини? > Ръководство на AFNOR Group за ефективно управление на енергията съгласно ISO 50001 (в 18 стъпки на 3 етапа) – достъпно вече и на български език.

Увеличаване на размера на шрифта Намаляване на размера на шрифта Преглед:

 

Какви са актуалните новини?

Всички новини

Отпечатване Изпращане

 
23/11/2012

Ръководство на AFNOR Group за ефективно управление на енергията съгласно ISO 50001 (в 18 стъпки на 3 етапа) – достъпно вече и на български език.

Ръководството за ефективно управление на енергията съгласно ISO 50001 ще позволи да внедрите система за управление на енергията във Вашата компания и по естествен начин да достигнете до етапа на сертифицирането й, независимо дали започвате от самото начало или вече имате работеща друга система за управление.

 

Ръководството ще Ви подготви за внедряване на стандарта ISO 50001 и постигане на съответствие с неговите изисквания, но преди всичко има за задача да Ви помогне да разберете, стъпка по стъпка, как да работите "осъзнато” за реализиране на икономии, разкривайки нови възможности за спестяване на енергия. Конкретни указания, полезни примери и практически съвети относно енергийния мениджмънт са систематизирани в 3 етапа и 18 стъпки. Веднъж преминали през тях, Вие вече сте отговорили на изискванията на стандарта за енергиен мениджмънт ISO 50001:2011 и можете да поискате сертификация. AFNOR с удоволствие ще бъде Ваш партнъор за тази сертификация.

 

Ръководството може да бъде изтеглено от нашата Интернет страница безплатно, след регистрация, чрез:

 

- Енергийно управление

 
 

Достъп [EN] | Правна информация | Контакти