Добре дошли > Какви са актуалните новини? > energy management TR result

Увеличаване на размера на шрифта Намаляване на размера на шрифта Преглед:

 

Какви са актуалните новини?

Всички новини

Отпечатване Изпращане

 
13/12/2013

Широк интерес към обучението на AFNOR за енергиен мениджмънт

Обучението на AFNOR за енергиен мениджмънт и изискванията на стандарта ISO 50001, проведено през м. ноември 2013, предизвика широк интерес сред бизнес средите.
Актуалната тематика и представянето на обучението от френски сертифициран лектор, с доказан международен опит в обучения и одити по системи за управление на енергията, събраха много участници.

 

Сред тях имаше представители на водещи предприятия в областта на енергетиката, производството на цимент, енергийния мениджмънт, производството на пластмасови опаковки и т.н.

 

Задълбоченото представяне на изискванията на стандарта на „разбираем” език и практическите примери, бяха ключови за правилното разбиране на изискванията от страна на участниците и за успеха на самото обучение.

 

Полезна беше и предоставената възможност за участниците, вече ангажирали се с внедряване на система за управление на енергията в своите организации, да споделят и да дискутират опита си с лектора и със своите колеги.

 

AFNOR планира през следващата година да проведе поредица обучения в областта на енергийния мениджмънт, за които можете да се информирате от нашата уеб страница.

 

Достъп [EN] | Правна информация | Контакти