Добре дошли > Какви са актуалните новини? > BG award

Увеличаване на размера на шрифта Намаляване на размера на шрифта Преглед:

 

Какви са актуалните новини?

Всички новини

Отпечатване Изпращане

 
23/07/2012

ОТЛИЧИЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ОФИС

Българският офис - отличен за постигнато най-високо ниво на КЛИЕНТСКА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ.

 

В средата на месец юни 2012, в Париж се проведе годишната среща на AFNOR Group, на която присъстваха представителите на всички филиали на AFNOR по света.Пленарните срещи бяха насочени към бъдещата стратегия за развитие на групата, представена лично от Президента на AFNOR Group – г-н Оливие Пейра, както и към отчитане на постигнатите през 2011 г. резултати.На специална церемония по време на срещата бяха отличени офисите с най-добро представяне през изминалата година. Класацията бе формирана въз основа на резултатите от проучване, по предварително определени показатели.

 

Лично г-н Ривиер-президент на AFNOR International и г-жа Мириям Ожеро-Ланде- Директор на межународната мрежа на AFNOR връчиха отличията на наградените.Българският офис бе отличен за постигнато най-високо ниво на КЛИЕНТСКАТА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ измежду всички офиси на AFNOR.

 

Това само може да потвърди, че нашите клиенти са истинския ни приоритет. Искрено благодарим на всеки един от тях за изказаната висока оценка за „отговорен и професионален подход” на нашия екип към сертификационния процес и към приноса на нашата сертификационна услуга за подобряване на дейността и развитието на техните фирми. Това признание ни мотивира изключително много в търсенето на най-подходяща форма, за да откликнем на бъдещите очаквания на нашите клиенти, както и да съхраним и развиваме изграденото доверие.

 

BG Award

 
 

Достъп [EN] | Правна информация | Контакти